• PAKO FILLESTARE Pako mujore
 • 10
 • Deri 10 MB Internet
 • Pa limit transferi
 • 30 Ditë
 • PAKO STANDART Pako mujore
 • 15
 • Deri 15 MB Internet
 • Pa limit transferi
 • 30 Ditë
 • PAKO MESATARE Pako mujore
 • 20
 • Deri 20 MB Internet
 • 150 Kanale Televizive
 • 30 Ditë
 • Wireless & Resiver HD
 • PAKO STANDART Tv Pako mujore
 • 10
 • IP TV
 • Deri 100 Kanale
 • Kanale Full HD
 • Resiver HD
 • PAKO PREMIUM Pako mujore
 • 30
 • Internet super i shpejtë
 • Deri 50 MB/s
 • Mbi 200 Kanale (My Tring IP TV)
 • Wireless , Resiver HD
LIDHU EDHE TI ME ISP - BROADCAST

KOMUNIKO ME BOTË !

Zgjedhja më ideale dhe reale për tu lidhur me ISP – BroadcasT sepse jemi ndër kompanitë e para që funksionojmë në Kosovë nga viti 2004. Vetë vitet që kalojnë dhe ne jetojmë të tregon fuqinë dhe efikasitetin në shërbime që punojmë 24/7/30/365 onlinë për klientët tanë në kohë reale.

Misioni Ri

Ne vazhdojmë të punojmë me hapa shumë të shpejt ku së shpejti do të kemi edhe shërbimet e telefonis Fikse dhe Mobile.

Adresa dhe kontakti

Rr. Rilindja Kombëtare
24000 Malishevë
+383 45 888 855

Orari i punës

E hanë – E shtunë
09:00 – 19:00
E dielë (Kujdestaria)
Problemet teknike me telefon
11:00 – 18:00

Oferta MIKU

Oferta MIKU vlen për të gjithë klientet aktivë, në qoftëse sjellni një mik (Klient) të RI në kompaninë tonë ju fitoni 1 muaj GRATIS.

Të gatshëm në kohë reale

ISP – BroadcasT punon çdo ditë për të përmisuar kualitetin dhe cilësin në hapë me kohën dhe zhvillimet e teknologjisë, për të rritur besnikërin ndaj klientëve gjë që e kemi dëshmuar nga viti 2004 e deri më sot.

PARTNERËT E TEKNOLOGJISË

Ne punojmë në partneritet me të gjithë furnizuesit kryesorë të teknologjisë, duke zhvilluar zgjidhje të klasit të parë për klientët tanë.