PYETJE TË SHPESHTA

Pytjet më të shpeshta çë u bëhen teknikëve tanë.
 1. Çfarë kanale përfshihen në ISP – BROADCAST?

  Në platformën janë mbi 100 kanale.

 2. Sa kanale HD transmetohen në ISP – BROADCAST?

  Në kompaninë tonë 70% e kanaleve janë HD.

 3. Çfarë lloje të shpejtësisë të internetit ka ISP – BROADCAST dhe a nevojitet blerja e paisjeve si Wireless?

  Kompania jonë ka disa lloje të shejtësisë të internetit, ndërsa modem WIFI e jep gratis për klientët tanë.

 4. Çfarë është Oferta MIKU?

  Oferta MIKU vlen për të gjithë klientet aktivë, në qoftëse sjellni një mik (Klient) të RI në kompaninë tonë ju fitoni 1 muaj GRATIS.

 5. Çfarë orari punon kompania juaj?

  ISP – BroadcasT punon gjdo ditë të javës: E hënë – E shtunë duke filluar nga ora 09:00 deri në ora 18:30. Ndërsa kujdestaria të dielën nga ora 11:00 deri në ora 18:00

 6. Ku mund të kontaktojmë kompaninë tuaj?

  Në numrat e telefonit : 045 888 855 dhe 044 469 496
  Në email addresën: info@isp-broadcast.net
  Facebook : ISP – BROADCAST 

Keni ende ndonjë pyetje ?