Feature Category: sherbimet-primare

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
Standard

IP TV & OTT

ISP Broadcast ofron platformen ISP OTT, distributor të autorizuar të My Tring, Tibo, My Alb IPTV, dhe disa platformave tjera ndërkombëtare

Standard

Television

ISP Broadcast ofron mbi 180 kanale televizive, e cila është platforma më e përsosur në vend.
Ku përfshihen kanalet: ISP Platform, Tring TV, Film Box, Fox, Multimedia, Sky Albania, Cinestar, Klan dhe kanalet lokale, nacionale dhe kombëtare Shqiptare.

Standard

Internet

ISP Broadcast ofron internet deri 1gb/s me teknologjinë FTTH me Wifi 2.4G & 5G.
Gjithashtu ofrohen paketa të ndryshme të dedikuara internetit duke filluar nga 20 mb/s deri në 1 gb/s pa limit.