Rreth nesh

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
Rreth nesh

Rreth nesh

ISP – Broadcast është kompani që ofron Internet dhe Televizion Kabllor Digjital, dizajnime të reklamave të ndryshme, zhvillim të aplikacioneve, mirëmbajtje të rrjeteve sociale, zhvillim të ueb faqeve, shitje dhe servisim të aparaturave elektronike.

 

Kompania jonë ofron shërbimet tona në Prishtinë, Malishevë dhe Klinë.        

Kemi 4 dyqane zyrtare të shitjes me përkrahje teknike dhe qendër kujdesi për konsumatorët.

 

Këto dyqane punojnë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, gjatë tërë vitit dhe një rrjet të gjerë distributorësh të autorizuar.

 

Cilësia e lartë dhe serioziteti në punë për një periudhë të gjatë kohore ka ndikuar që së bashku me klientë të rritemi edhe më shumë.

SHËRBIMET PRIMARE TË CILAT OFROHEN

Isp Broadcast ka çasje në të gjithë territorin e Kosovës me Wireless me teknologjin e fundit 5Ghz A/B/G/N/AC dhe gjithë ashtu kabllorin në komunen e Malishevës.

Internet

ISP Broadcast ofron internet deri 1gb/s me teknologjinë FTTH me Wifi 2.4G & 5G.
Gjithashtu ofrohen paketa të ndryshme të dedikuara internetit duke filluar nga 20 mb/s deri në 1 gb/s pa limit.

Television

ISP Broadcast ofron mbi 180 kanale televizive, e cila është platforma më e përsosur në vend.
Ku përfshihen kanalet: ISP Platform, Tring TV, Film Box, Fox, Multimedia, Sky Albania, Klan dhe kanalet lokale, nacionale dhe kombëtare Shqiptare.

IP TV & OTT

ISP Broadcast ofron platformen ISP OTT, distributor të autorizuar të My Tring, Tibo, My Alb IPTV, dhe disa platformave tjera ndërkombëtare

Dëshironi të bashkpunoni?

Ne punojmë në partneritet me të gjithë furnizuesit kryesorë të teknologjisë, duke zhvilluar zgjidhje të klasit të parë për klientët tanë.

Na kontaktoni ose na vizitoni në zyret tona
Disa nga partnerët tanë:

Shërbimet sekondare

Ne ofrojmë edhe shërbime për biznese të ndryshme, ku ndihmojmë rritjen e shpejt të tyre në treg.

Zhvillim të Softuerëve

Zhvillim të softuerëve për platforma të ndryshme kompjuterike

Web Zhvillim

Duke zhvilluar biznesin, ju do të keni nevojë për të prezantuar punët apo produktet e juaja, ku ne ju mundësojmë të keni një Web Faqe profesionale.

Dizajn Grafik

Dizajnime të ndryshme sipas kërkesës suaj.

Branding

Krijo një identitet të kompanisë tuaj, ku së bashku me ne ju mund të keni një brend të veqant.

UI / UX

Funksionaliteti tek klienti, thjeshtësia e produktit apo e aplikacionit është njëra nga gjërat kryesore, ku ne i japim rëndësinë më të madhe kësaj.

SEO

Së bashku do të arrijmë që produktin apo shërbimin tuaj të rekomandojm tek secili përdorues i rrjeteve sociale në formën më profesionale të mundur.