NE OFROJMË

TEKNOLOGJINË MË TË SOFISTIKUAR PËR BARTJEN E RRJETIT

ISP Broadcast bënë shpërndarjen e rrjetit me teknologjinë më të fundit të internetit në: Wierles, Coaxial dhe Fiber to Home, ku ka çasje në të gjithë territorin e Kosovës me Wireless me teknologjinë e fundit 5Ghz/A/B/N/AC dhe gjithashtu kabllorin në komunen e Malishevës.

TEKNOLOGJINË MË TË SOFISTIKUAR PËR BARTJEN E RRJETIT TEKNOLOGJINË MË TË SOFISTIKUAR PËR BARTJEN E RRJETIT

NE OFROJMË KËTO SHËRBIME

Duke ditur se kompania jonë kryen shërbime të ndryshme, ne kemi tri shërbime primare të cilat i ofrojmë

IP TV & OTT

ISP Broadcast ofron platformen ISP OTT, distributor të autorizuar të My Tring, Tibo, My Alb IPTV, dhe disa platformave tjera ndërkombëtare

Television

ISP Broadcast ofron mbi 180 kanale televizive, e cila është platforma më e përsosur në vend.
Ku përfshihen kanalet: ISP Platform, Tring TV, Film Box, Fox, Multimedia, Sky Albania, Klan dhe kanalet lokale, nacionale dhe kombëtare Shqiptare.

Internet

ISP Broadcast ofron internet deri 1gb/s me teknologjinë FTTH me Wifi 2.4G & 5G.
Gjithashtu ofrohen paketa të ndryshme të dedikuara internetit duke filluar nga 20 mb/s deri në 1 gb/s pa limit.

KOMUNIKO ME BOTË !

KOMUNIKO ME BOTË !

Zgjedhja më ideale dhe reale për t’u lidhur është me ISP Broadcast, sepse ne jemi ndër kompanitë e para që funksionojmë në Kosovë nga viti 2004. Vetë vitet që kalojnë dhe ne jetojmë tregon fuqinë dhe efikasitetin në shërbime që punojmë 24/7/30/365 online për klientët tanë në kohë reale.

NA KONTAKTONI
KOMUNIKO ME BOTË !
KOMUNIKO ME BOTË !

Me çfarë karakterizohemi

Përderisa ne trajtojmë klientin si pjestar të familjes sonë, atëherë ISP Broadcast qëndron në gadishmëri për të përmisuar shërbimet e ndryshme çdoherë që klienti të ketë nevojë.

Shpejtësia

Shpejtësia

Shpejtësia e cila ofrohet nga përdoruesi deri tek serverët e jashtëm është 1ms

Siguria

Siguria

Ne përdorim teknologjinë e fundit, ku gjithashtu sigurohemi çdo ditë që të mos ketë asnjë sulm kibernetik.

Shërbimi

Shërbimi

Klientët marrin shërbim profesional 24/7/365 për të gjitha problemet e paraqitura

LAJMET E FUNDIT

Njoftohuni me lajmete fundit nga teknologjia