Qendra e Thirrjeve

Informata Shtesë

Informohu për informatat kontaktuese dhe lokacionet e dyçaneve.

Na vizitoni

Lokacionet e Dyçaneve tona

Prishtinë

Rr. Gjergj Balsha, Nr. 22 Arbëri

Fushë Kosovë

Rr. Dardania

Malishevë

Rr. Ibrahim Mazreku

Klinë

 Sheshi Mujë Krasniqi

Burim (Istog)

Rr. Gurakoci, Gurakoc

Drenas

Së shpejti edhe dyçani!

LIDHU SOT

A je gati për 966 Mbps Internet?

Fibra optike dhe Wi-Fi 6G përmirësojnë eksperiencën tuaj në internet, duke ju ofruar shpejtësi dhe stabilitet të lartë, pa asnjë pengesë.