Tronditet Industria: ISP Broadcast me standarte të reja, prezanton Wifi 7G

Kompania lidere në shërbimet e internetit dhe televizionit në Kosovë, ISP Broadcast me pronar Qendrim Kryeziun, po merr pjesë në panairin prestigjioz ANGA COM. Me një histori të shquar në inovacion, ISP Broadcast sjell edhe një herë risi që pritet të ndryshojnë ‘peizazhin’ e telekomunikacionit. “Ne kemi arritur që këtë teknologji ta sjellim tashmë në […]