Kthjellët si kristal: ISP Broadcast thyen akullin, sjell vizionin 8K në kanalet tuaja

Kompania lider ISP Broadcasting tashmë po bëhet pionier në tregun kosovar për standartet e reja me cilësinë UHD 8K në tregu e televizionit. Duke qenë se kompania ndër vite ka dëshmuar cilësine e pakrahasueshme në sistemet e transmetimit, tanimë sjell edhe një hap të ri duke rritur kualitetin e pamjeve që do t’i keni në […]

Tronditet Industria: ISP Broadcast me standarte të reja, prezanton Wifi 7G

Kompania lidere në shërbimet e internetit dhe televizionit në Kosovë, ISP Broadcast me pronar Qendrim Kryeziun, po merr pjesë në panairin prestigjioz ANGA COM. Me një histori të shquar në inovacion, ISP Broadcast sjell edhe një herë risi që pritet të ndryshojnë ‘peizazhin’ e telekomunikacionit. “Ne kemi arritur që këtë teknologji ta sjellim tashmë në […]