Na s'kem: Coaxial Ndalesa Ping & Lag

100% shtrirje
me Fibër Optike

Pa humbje të sinjalit apo shpejtësi të kufizuar. ISP Broadcast ofron internet deri 966 mbps dhe mbi 400 Kanale Full 4K me teknologjinë 6G.

Produktet tona:

PSE të zgjedhni
ISP BROADCAST

ISP Broadcast është një ndër platformat lidere në tregun e Kosovës, e cila bënë shpërndarjen e rrjetit me teknologjinë më të avancuar të internetit me fibër optike dhe Wireles 6G.

Zgjidh një nga ofertat tona

Çmime për çdo kategori

Oferta për të zgjidhur problemet e çdo shtëpie apo biznesi!

Oferta Standard

€18 / Kontratë mujore

15 / Kontratë vjetore
 • Internet 166 Mbps
 • WIFI 6G
Oferta Standard Plus

€25 / Kontratë mujore

20 / Kontratë vjetore
 • 266 Mbps
 • 266 Kanale
 • WIFI 6G
Oferta Gold

€30 / Kontratë mujore

25 / kontratë vjetore
 • 366 Mbps
 • 366 Kanale + Digitalb
 • WIFI 6G
Oferta Gold Plus

€33 / Kontratë mujore

28 / Kontratë vjetore
 • 366 Mbps
 • 400 Kanale + Big Brother
 • WIFI 6G
Oferta Diamond

-

46 / mujore
 • 466 Mbps
 • 400 Kanale Full + Big Brother
 • WIFI 6G
Oferta Diamond Plus

-

56 / mujore
 • 566 Mbps
 • 400 Kanale Full + Big Brother
 • WIFI 6G
Oferta Plantinium

-

66 / mujore
 • 466 Mbps
 • 400 Kanale + Full
 • WIFI 6G
Oferta Plantinium Plus

-

96 / mujore
 • 966 Mbps
 • 400 Kanale + Full
 • WIFI 6G

Lexo lajmet edhe informohu.

ISP Broadcast do ju informojë vazhdimisht për lajmet e fundit, ofertat dhe gjithçka nga teknologjia.

Bashkëpunëtorët e ISP Broadcast

ISP Broadcast ndër vite ka bashkpunuar dhe vazhdon të bashkëpunoj me firma të ndryshme për të ofruar vetëm kualitet për klientët tonë.

LIDHU SOT

A je gati për 966 Mbps Internet?

Fibra optike dhe Wi-Fi 6G përmirësojnë eksperiencën tuaj në internet, duke ju ofruar shpejtësi dhe stabilitet të lartë, pa asnjë pengesë.